metro-symbol

Semnele relansarii pe piata rezidentiala

Anul 2014 confirmă relansarea pieței rezidențiale printr-o creștere de la 2.254 de unități locative finalizate în primele trei luni din 2013 la 3.452 în primul semestru. Aceleași date oferite de INS arată o diferență de la 1.344 la 1.954 locuințe pentru al doilea trimestru din 2014, în varii zone din Capitală putând fi remarcate șantiere ce generează previziuni de 4.000 de unități noi livrate până la sfârșitul anului sau în primele luni ale lui 2015.

Potrivit calculelor dezvoltatorilor, oferta se adresează în special potențialilor cumpărători ce profesează în mediul corporatist, beneficiind de venituri per membru de familie de peste 1.000 euro.

[…] Locuințele din proiectele noi atrag atât prin posibilități flexibile de finanțare inclusiv prin rate la dezvoltator, cât și printr-o paletă de facilități, ca de exemplu locurile de parcare, serviciile de pază, magazine de proximitate, curți cu grădini sau terenuri de joacă. Așa că ușor-ușor, piața rezidențială nouă a început să prezinte un trend ascendent în ceea ce privește oferta din piață, volumul de vânzări și prețuri.

Sursa: www.businesscover.ro
CITESTE MAI MULT
 • Semnele relansarii pe piata rezidentiala +

  Anul 2014 confirmă relansarea pieței rezidențiale printr-o creștere de la 2.254 de unități locative finalizate MAI MULTE DETALII
 • 2.000 de tranzactii imobiliare au fost semnate in primul trimestru al anului 2015 +

  Primul trimestru din 2015 arata o evolutie mai buna decat anul precedent in imobiliare pe MAI MULTE DETALII
 • Location, location, location. Cum influențează amplasamentul prețurile apartamentelor +

  În cazul apartamentelor cu două camere, preţul mediu de top din sectorul 1 se înregistrează MAI MULTE DETALII
 • Ce urmeaza in 2015 pentru piata apartamentelor noi +

  Proiecte cu concept de locuire Vom vedea din ce in ce mai multe proiecte noi MAI MULTE DETALII
 • 1