metro-symbol

Facilitati in Apropiere

Ramai conectat la vibratiile orasului!

Ai totul la indemana: ajungi usor la serviciu, la cumparaturi, la relaxare si in parc. Petrece-ti timpul in locurile preferate, nu in trafic, pentru ca MetroCity Academiei iti ofera legaturi excelente cu toate punctele de interes pentru tine.

Destinatiile excelente de cumparaturi aflate în proximitate reprezinta unul dintre punctele forte ale ansamblului. Cel mai mare centru comercial din Bucuresti – AFI Palace Cotroceni se afla la doar 5 minute distanta, iar alte cinci se afla in imediata apropiere: Vulcan Value Center, Liberty Center, Plaza România, Unirea Shopping Center si Orhideea Shopping Center.

Avand o amplasare privilegiata, in apropiere de centrul capitalei, complexul beneficiaza de servicii publice, cum ar fi scoli (Scoala cu clasele I-VIII Gheorghe Duca), gradinite (Nr. 33, 186), spitale (Institutul national de cercetare-dezvoltare Cantacuzino, Institutul de pneumologie Marius Nasta), clinici medicale (Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic Theodor Burghele).

Fii in forma, relaxeaza-te si destinde-te in parcurile sau in bazele sportive din apropiere!
Parcul Romniceanu, Gradina Botanica, parcul Eroilor, parcul Izvor, Arenele BNR sau parcul Carol sunt doar cateva dintre facilitatile in aer liber pe care zona le ofera. Ce mai astepti? Hai afara la joaca!

Incanta-ti gusturile si spiritul, cu unele dintre cele mai fine facilitati/optiuni de lifestyle! Daca esti gurmand, vei fi bucuros sa descoperi ca cele mai rafinate restaurante se afla la doar 1 km distanta de viitoarea ta casa.

Iubitor de arta?
Norocul tau! Opera, Sala Radio sau Muzeul de Arta Contemporana se afla chiar langa tine.

Pentru cei care isi doresc o viata sociala activa si o ambianta informala, barurile si restaurantele din Centrul Vechi ofera o atmosfera vibranta in fiecare noapte, la mai putin de 10 minute distanta de MetroCity Academiei.


  • Cumparaturi & Divertisment

  • Parcuri & Facilitati Sportive

  • Educatie & Sanatate

  • Toate Facilitatile

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4