metro-symbol

Concept

Conectat. Urban. ContemporanIn jurul tau lucrurile se intampla rapid, totul este interactiv si inteligent. Te afli mereu in miscare, iar timpul tau reprezinta suma momentelor pe care le daruiesti celor dragi tie, telurilor si pasiunilor tale.

MetroCity Academiei este un concept rezidential urban dedicat omului modern, care iubeste orasul si il foloseste ca pe un teren de joaca, investeste timp in lucrurile care conteaza si nu il pierde incercand sa ajunga la ele.

Complexul nostru rezidential reprezinta un mix format dintr-o locatie exceptionala, accesibilitate de neegalat, functionalitate excelenta, design contemporan si flexibilitate.

Ansamblul situat pe Soseaua Progresului, in apropiere de Academia Militara, este format din doua blocuri de apartamente ce ofera 230 de locuinte cu doua si trei camere si duplexuri elegante cu trei si patru camere.

Prima cladire a proiectului MetroCity Academiei cuprinde 60 de apartamente cu doua camere, 40 de apartamente cu trei camere si 10 duplexuri cu 3 si 4 camere, urmand a fi livrata la finalul anului 2015.

Alege-ti casa in MetroCity Academiei pentru a beneficia de un set unic de facilitati si dotari, gandite pentru confortul tau si pentru a reflecta stilul tau modern de viata.