metro-symbol

Localizare & Accesibilitate

Aproape de tot ceea ce conteaza pentru tine.

Transforma-ti casa intr-o extensie a stilului tau urban, alegand sa locuiesti intr-o zona rezidentiala si de afaceri in dezvoltare, aproape de centrul Bucurestiului.

MetroCity Academiei este un proiect rezidential situat pe soseaua Progresului, in cartierul Panduri, la 300 de metri de viitoarea statie de metrou Academia Militara, in apropiere de Parcul Romniceanu.

Zona a conoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani, prin reconversia unor cladiri industriale in centre comerciale si spatii de birouri.

Prin pozitionarea excelenta, foarte aproape de centrul orasului, ansamblul beneficiaza de localizarea ideala pentru dezvoltarea unor locuinte moderne.

MetroCity Academiei este la doar 1,5 km distanta de zona de afaceri din Cotroceni, aflata intr-o continua dezvoltare. Totodata beneficiaza de conexiune excelenta cu zona centrala de afaceri – Piata Victoriei – si de acces rapid catre zona Barbu Vacarescu Floreasca - un traseu de doar 20 de minute de mers cu masina facilitat de podul Basarab.

Complexul, amplasat intr-o zona dotata cu piste pentru biciclisti, sustine si incurajeaza folosirea transportului alternativ ca o optiune distractiva si un act de responsabilitate fata de mediu, punand la dispozitia locatarilor sai parcari pentru biciclete.

Tramvaie: 1, 8, 11, 25
Autobuze: 122, 226
Metrou: in curand - Magistrala 5 (Drumul Taberei - Pantelimon)


NE GASESTI USOR